Udruga za djecu i mlade "Čarobni svijet" korisnica je institucionalne podrške Nacionalne zaklade za razvoj civilnoga društva za stabilizaciju i/ili razvoj udruge.

KAKO SMO NAPRAVILI STRIP O FRA LUJI MARUNU

U spomen fra Luji Marunu na radionicama s Anitom Škundrić izrađivali smo stripove kojima smo htjeli i ostale upoznati s njim i njegovim djelima. Fra Lujo nam je dao inspiraciju da ga nacrtamo kao našeg junaka, što je zaista i bio. Inspirirao nas je svojim djelima te smo uz dobiveno znanje i podršku izradili stripove koji prikazuju kakva je on osoba bio i što je učinio za naš grad. Stripove smo crtali olovkom i tušom te u online alatu Canva. Koristili smo maštu i inspiraciju kako bismo prenijeli događaje o kojima smo učili na radionicama. #udrugačarobnisvijet #virtualničarobnisvijet #knin #fralujomarun #arheologija
Sadržaj objave isključiva je odgovornost Udruge za djecu i mlade “Čarobni svijet”. Projekt „Virtualni Čarobni svijet“ ukupne je vrijednosti 492.799,97 kuna s intenzitetom potpore od 100%. Projekt se sufinancira sredstvima Europskog socijalnog fonda u okviru Operativnog programa Učinkoviti ljudski potencijali 2014.-2020. u sklopu Poziva „Umjetnost i kultura online“.