Udruga za djecu i mlade "Čarobni svijet" korisnica je institucionalne podrške Nacionalne zaklade za razvoj civilnoga društva za stabilizaciju i/ili razvoj udruge.

LIK - FRA STJEPANA ALOJZIJA LUJE MARUNA

Proučavajući djelovanje i životni put fra Luje Maruna koji je ponekad misteriozan i pun iznenađenja, prikazuje nam se slika hrabrog i ustrajnog usamljenika i zanesenjaka za starine koji je svu svoju životnu energiju posvetio cilju – snažnoj borbi za spas spomenika. Jako nam se svidio, oduševio nas je i nadahnuo! Odlučili smo ga slikati ekspresivno (doživljajno – kako bi što bolje dočarali osobnost – snažnim, čistim bojama u kontrastu toplog i hladnog ). #udrugačarobnisvijet #virtualničarobnisvijet #knin #fralujomarun #arheologija
Sadržaj objave isključiva je odgovornost Udruge za djecu i mlade “Čarobni svijet”. Projekt „Virtualni Čarobni svijet“ ukupne je vrijednosti 492.799,97 kuna s intenzitetom potpore od 100%. Projekt se sufinancira sredstvima Europskog socijalnog fonda u okviru Operativnog programa Učinkoviti ljudski potencijali 2014.-2020. u sklopu Poziva „Umjetnost i kultura online“.