Udruga za djecu i mlade "Čarobni svijet" korisnica je institucionalne podrške Nacionalne zaklade za razvoj civilnoga društva za stabilizaciju i/ili razvoj udruge.

Međunarodni dan volontera

Danas se obilježava Međunarodni dan volontera, dan kada slavimo sve one koji nesebično izdvajaju svoje slobodno vrijeme za dobrobit zajednice i pritom ne očekuju nikakvu naknadu.

Ipak, brojna istraživanja potvrđuju mnoge dobrobiti volontiranja za svakog onog tko se okuša u tom plemenitom području.

Udruga Zvonimir i Lokalni volonterski centar Iskra i ove su godine organizirali dodjelu priznanja za volontere grada Knina. Nominacije kninskih škola, udruga, sportskih klubova pokazale su kako se Knin ima čime ponositi kad se radi o volonterstvu.

Vodeći se brojem volonterskih sati u 2023. godini, Čarobni svijet nominirao je 2 volonterke – Đurđicu Dragić i Anu Ratković Parat. Đurđica se uvijek rado odazove kreativnim radionicama, akcijama uređenja parka i raznim volonterskim akcijama. Ana volonterski provodi aktivnosti i radionice psihosocijalne podrške za djecu i roditelje. Iako u Udruzi volontiraju u različitim aktivnostima, zajednička im je ljubav i predanost koje unose u sve što rade.

Udruga Čarobni svijet želi zahvaliti svim svojim volonterima koji iz godine u godinu podržavaju rad Udruge, doprinose njenom razvoju te čine našu zajednicu boljom i primjerenijom djeci i mladima.

HVALA VAM – vi ste naša snaga!