Udruga za djecu i mlade "Čarobni svijet" korisnica je institucionalne podrške Nacionalne zaklade za razvoj civilnoga društva za stabilizaciju i/ili razvoj udruge.

MUZEJ

Pogledajte kako zamišljamo muzej u koji bismo smjestili arheološke nalaze fra Luje Maruna. Neki su osmislili tradicionalnu, a neki suvremenu građevinu. Razgovarali smo gdje bismo takvu građevinu smjestili u prostoru našeg grada. Trodimenzionalni prikaz građevina izradili smo kolažom u tehnici izrade pop up knjige ili čestitke. Kako smo se dobro zabavili! Nadamo se da vam se sviđaju naše maštovite ideje! #udrugačarobnisvijet #virtualničarobnisvijet #knin #fralujomarun #arheologija
Sadržaj objave isključiva je odgovornost Udruge za djecu i mlade “Čarobni svijet”. Projekt „Virtualni Čarobni svijet“ ukupne je vrijednosti 492.799,97 kuna s intenzitetom potpore od 100%. Projekt se sufinancira sredstvima Europskog socijalnog fonda u okviru Operativnog programa Učinkoviti ljudski potencijali 2014.-2020. u sklopu Poziva „Umjetnost i kultura online“.