Udruga za djecu i mlade "Čarobni svijet" korisnica je institucionalne podrške Nacionalne zaklade za razvoj civilnoga društva za stabilizaciju i/ili razvoj udruge.

O programu TIM podrške

Udruga za djecu i mlade “Čarobni svijet” provodi program TIM podrške u partnerstvu s Hrvatskim zavodom za socijalni rad – Područni ured Knin, Općinom Kistanje i Općinom Kijevo. 

U proteklih 6 mjeseci provedbe održao se četverodnevni kamp za djecu te deseci radionica kroz koje je uključeno više od 50 djece iz Knina, Kistanja i Kijeva. Djeca i mladi kroz aktivnosti razvijaju osobne kompetencije i socijalne vještine. Grupe djece i raznovrsna druženja jamče socijalnu uključenost djece i mladih i doprinose poboljšanju kvalitete života.

Osim djece i mladih, program uključuje i roditelje kroz radionice o aktualnim temama o odgoju i roditeljstvu koje doprinose jačanju njihovih roditeljskih kompetencija. Prve su radionice održane u Kninu, a iza blagdana nastavak slijedi u Kistanjama i Kijevu.

Dodatno, uskoro su planirane i edukacije za stručnjake koji rade s djecom.

Aktivnosti programa su besplatne i dostupne za sve zainteresirane. Javite se s povjerenjem i budite dio TIMA podrške.

Za više informacija pratite našu web stranicu ili nas kontaktirajte na:

– e-mail adresu: info@carobnisvijet.hr,

– broj mobitela 099/5352630.


“Ovaj program financira Ministarstvo rada, mirovinskog sustava, obitelji i socijalne politike.”

“Sadržaj ove objave u isključivoj je odgovornosti Udruge za djecu i mlade “Čarobni svijet” i ne odražava nužno stajalište Ministarstva rada, mirovinskog sustava, obitelji i socijalne politike.”