Čast nam je pozvati Vas na početnu konferenciju projekta „ Virtualni Čarobni svijet“, kodni broj ugovora: UP.02.1.1.14.0009 koja će se održati u srijedu 5.5.2021. godine s početkom u 12:30 sati preko Zoom aplikacije.

Ako ste zainteresirani za sudjelovanje na konferenciji, molimo vas da nam to potvrdite na adresu carobnisvijet7@gmail.com kako bismo Vam mogli proslijediti pristupni link za konferenciju.


Projekt „Virtualni Čarobni svijet“ ukupne je vrijednosti 492.799,97 kuna s intenzitetom potpore od 100%. Projekt se sufinancira sredstvima Europskog socijalnog fonda u okviru Operativnog programa Učinkoviti ljudski potencijali 2014.-2020. u sklopu Poziva „Umjetnost i kultura online“
Nositelj projekta je Udruga za djecu i mlade “Čarobni svijet”.
Specifični ciljevi projekta: Razvijanje socijalnih i kreativnih vještina i znanja koja doprinose socijalnom uključivanju, te poboljšanje pristupa pripadnika ciljane skupine kulturnim i umjetničkim sadržajima i aktivnostima. Ciljevi Projekta bit će realizirani kroz Program “Lujo Marun – čarobni vizionar” koji će ciljanoj skupini pružiti priliku upoznanja lika i djela Fra Luje Maruna.
Ciljana skupina sudjelovat će na participativnim umjetničko-kulturnim radionicama kroz susrete s umjetnicima i stručnjacima iz četiriju područja:

  1. Kulturna materijalna i nematerijalna baština
  2. Likovna kultura i likovno stvaralaštvo
  3. Digitalne vještine u fotografiji i filmu
  4. Književnost i dramsko stvaralaštvo

Radujemo se zajedničkom virtualnom susretu!
S poštovanjem,
Anita Ercegovac
Predsjednica Udruge za djecu i mlade “Čarobni svijet”