Udruga za djecu i mlade "Čarobni svijet" korisnica je institucionalne podrške Nacionalne zaklade za razvoj civilnoga društva za stabilizaciju i/ili razvoj udruge.

Potpisan ugovor za Projekt “Prvi koraci”

S veseljem javljamo kako je predsjednica Udruge za djecu i mlade „Čarobni svijet“ potpisala ugovor za Projekt „Prvi koraci“ koji je odobrio Središnji državni ured za demografiju i mlade. Ugovor je svečano uručila državna tajnica Središnjeg državnog ureda za demografiju i mlade Željka Josić, dr. med.

Projekt „Prvi koraci“ usmjeren je podršci roditeljstvu te naglašava važnost educiranja i informiranja roditelja, podizanje svijesti o važnosti ravnopravnog i pozitivnog roditeljstva i odgoja, zaštite trudnica te važnost jačanja stručnih kompetencija stručnjaka koji rade s djecom i mladima.

Projekt provodimo u partnerstvu s UOSI Sveti Bartolomej od 1. rujna 2022. do 30. lipnja 2023. godine. Aktivnosti u sklopu projekta usmjerene su roditeljima (majkama i očevima), trudnicama, djeci starosti do 5 godina te stručnjacima koji rade s djecom. Od brojnih aktivnosti, izdvajamo radionice, grupe podrške i edukacije namijenjene roditeljima, centar igre namijenjen djeci i roditeljima te stručne edukacije namijenjene odgojiteljima, učiteljima i ostalim stručnjacima koji rade s djecom i mladima.

Pozivamo navedene ciljane skupine da nam se jave ako su zainteresirani za sudjelovanje u Projektu.

 

„Ovaj Projekt provodi se uz financiranje Središnjeg državnog ureda za demografiju i mlade.“