Udruga za djecu i mlade "Čarobni svijet" korisnica je institucionalne podrške Nacionalne zaklade za razvoj civilnoga društva za stabilizaciju i/ili razvoj udruge.

Poziv na predavanje Nepoželjna ponašanja i odgojni izazovi

Udruga Čarobni svijet nastavlja s predavanjima u sklopu projekta Prvi koraci – poziv na predavanje

 

 

Nakon predavanja o utjecaju ekrana na dječji razvoj, Udruga Čarobni svijet poziva SVE ZAINTERESIRANE na predavanje „Nepoželjna ponašanja i odgojni izazovi – postavljanje granica: zašto i kako?“ koje će održati Marina Grbić Malnar, pedagoginja, spec. rane intervencije.

 

Postavljate li djetetu granice?

Strahujete li od toga da granicama kočite slobodu i bezbrižnost djetinjstva ili ih pak koristite previše, u strahu od toga da dijete ne postane neposlušno i razmaženo?

 

Kada su u pitanju granice odgoju, postoje mnoga pogrešna uvjerenja. Da bismo došli do toga trebamo li granice, kakve one trebaju biti i kako ih postižemo, prvo trebamo razjasniti neka od najčešćih pitanja i nedoumica.

 

Stoga će Marina na predavanju odgovoriti na sljedeća pitanja:

Što su to nepoželjna ponašanja, kako ih spriječiti te kako reagirati kada se pojave?

Koja je razlika između kazni i granica?

Kako postaviti granice u odgoju?

Koje greške najčešće radimo pri postavljanju granica?

 

Predavanje će se održati u prostorijama  UOSI Sv. Bartolomej u Suronjinoj 14 (iznad bolnice), u utorak 17. siječnja u 17:30 sati.

 

Predavanje se odvija u sklopu projekta „Prvi koraci“ koji se provodi u partnerstvu s UOSI Sv. Bartolomej uz financiranje Središnjeg državnog ureda za demografiju i mlade.