Udruga za djecu i mlade "Čarobni svijet" korisnica je institucionalne podrške Nacionalne zaklade za razvoj civilnoga društva za stabilizaciju i/ili razvoj udruge.

Prijavite se za sudjelovanje u Projektu “Prvi koraci”

Pozivamo sve zainteresirane roditelje djece do 5 godina starosti, trudnice i stručnjake koji rade s djecom i mladima da se uključe u Projekt “Prvi koraci”. 


Projekt “Prvi koraci” provodi Udruga za djecu i mlade “Čarobni svijet” u partnerstvu s Udrugom osoba s invaliditetom “Sveti Bartolomej”. 

Projekt se provodi uz financiranje Središnjeg državnog ureda za demografiju i mlade.

Projekt je usmjeren podršci roditeljstvu te naglašava važnost educiranja i informiranja roditelja, podizanje svijesti o važnosti ravnopravnog i pozitivnog roditeljstva i odgoja, zaštite trudnica te važnost jačanja stručnih kompetencija osoba koje rade s djecom i mladima.

Aktivnosti u sklopu projekta usmjerene su roditeljima (majkama i očevima), trudnicama, djeci starosti do 5 godina te stručnjacima koji rade s djecom. Od brojnih aktivnosti, izdvajamo radionice, grupe podrške i edukacije namijenjene roditeljima, centar igre namijenjen djeci i roditeljima te stručne edukacije namijenjene odgojiteljima, učiteljima i ostalim stručnjacima koji rade s djecom i mladima.  

U slučaju dodatnih pitanja, slobodno nas kontaktirajte na neki od sljedećih načina radnim danom od 8 do 15 sati:

na broj mobitela: 0917878411

na e mail: carobnisvijet7@gmail.com; ana.carobnisvijet@gmail.com

Ako ste zainteresirani za sudjelovanju u Projektu, ispunite prijavni obrazac koji se nalazi na linku:

https://forms.gle/DyGUGYF15bR4kjLS7


„Ovaj Projekt provodi se uz financiranje Središnjeg državnog ureda za
demografiju i mlade.“