Udruga za djecu i mlade "Čarobni svijet" korisnica je institucionalne podrške Nacionalne zaklade za razvoj civilnoga društva za stabilizaciju i/ili razvoj udruge.

SNIMANJE FILMA "KAKO JE FRA LUJO SPASIO TVRĐAVU"

U petak 25. veljače 2022. godine održano je snimanje filma „Kako je fra Lujo spasio tvrđavu” na Kninskoj tvrđavi s djecom i mladima iz udruge “Čarobni svijet”. Stručni tim osmislio je program radionica kojima je poveznica lik i djelo fra Luje Maruna, začetnika nacionalne arheologije. Po završetku projekta “Virtualni Čarobni svijet” 35 djece i mladih završilo je program „Lujo Marun – čarobni vizionar“. Ovim putem zahvaljujemo sponzorima snimanja: Turistička zajednica Knin i Povijesna postrojba kralja Dmitra Zvonimira za posuđene kostime, Frizerski studio “IM” za “retro” frizure, Kninska tvrđava za ustupljene prostorije, Pekara “Zvonimirov grad”, Restoran “Tvrđava”, Fast food “Ivando” i “Naturalis” d.o.o. za piće i hranu.
Sadržaj objave isključiva je odgovornost Udruge za djecu i mlade “Čarobni svijet”. Projekt „Virtualni Čarobni svijet“ ukupne je vrijednosti 492.799,97 kuna s intenzitetom potpore od 100%. Projekt se sufinancira sredstvima Europskog socijalnog fonda u okviru Operativnog programa Učinkoviti ljudski potencijali 2014.-2020. u sklopu Poziva „Umjetnost i kultura online“.