Udruga za djecu i mlade „Čarobni svijet“ u sklopu projekta „Čarobni svijet“, osim radionica za djecu kojima je cilj jačanje pozitivne slike o sebi, prepoznavanje vlastitih snaga i razvoj povjerenja u druge odrasle osobe, provodi i radionice pomoći u učenju.

Djeca iz predmetne skupine, u koju spadaju učenici od 5. do 8. razreda osnovne škole, pohađaju radionice iz triju nastavnih predmeta – Hrvatski jezik, Engleski jezik i Matematika – koje vode nastavnice i učiteljice. Djecu razredne nastave, uzrasta od 1. do 4. razreda, u radu prate učiteljice razredne nastave.

Cilj nam je ovim radionicama pružiti djeci dodatnu potporu u učenju kako bi ostvarili što bolji uspjeh u školi, ali i neformalnim i opuštenim druženjem približiti djeci školsko gradivo te im tako probuditi zanimanje za učenje, te razviti i utjecati na vjeru u vlastite sposobnosti. U radionicama s učiteljicama i nastavnicama, koje odlikuje vesela, ali radna atmosfera, djeca vrlo rado postavljaju pitanja i sa zanimanjem sudjeluju u radu.

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)